Funderingar

Funderingar

VM i mugg

Häst & hundPosted by Karin Klevenstål 22 Jan, 2014 02:15

Min stackars lilla Tulla drabbades av mugg i slutet av september förra året. Inte så lite heller. Jag var tvungen att behandla hennes bakben minst en gång per dag efter alla konstens regler. Det tog på krafterna kan jag säga och det kändes minst sagt hopplöst eftersom det hela tiden dök upp nya sår och skorpor hur jag än bar mig åt.

I ren desperation testade jag till slut ett tips jag hittade på nätet (tack gode gud för Internet) och tänka sig - det fungerade!

50% Atamon, 50% vatten och en sprayflaska, det var allt som behövdes. Snabbt, lätt, biverkningsfritt och jag slipper att använda dubbla skyddshandskar när jag gör det.

Det är inte någon quick-fix och jag måste fortfarande spraya hennes ben åtminstone varannan dag eftersom jag inte har kommit åt orsaken till hennes problem ännu, men livet har blivit väldigt mycket enklare och hon slipper sår och smärta. Nu är det bara lite ruvor kvar och det dyker inte upp några nya angrepp.

Man blir så lycklig!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.